11092018


11092018

Avui ha sigut la primera classe de música d'aquest nou curs, i tots estavem molt emocionats avanç d'entrar a classe esperant a Iban fins que vinguera i obrira la porta. I no més va arribar ens va proposar un repte:


 Organització de la classe

Aquest repte consistia en entrar dins de classe en complet silenci i sense parlar col·locar les cadires format un cercle i sentar-nos en ordre de llista sense que hi hagueren dos xiques o dos xics junts (encara que aquesta última part no va ser possible ja que en classe som molts xics i sols unes poques xiques). Tots vam ajudar a posar les cadires en cercle i després ens vam anar sentant segons nosaltres (amb ajuda dels companys) creiem que era l'ordre de la llista.

Opinió: 
Aquest exercici em va paréixer un experiment molt interessant ja que no sols ens va ajudar a recordar els noms dels nous companys, sino que a més vam fer un treball en equip per primera vegada en aquest curs divertit i novedós. I, per suposat, també ens va ajudar a recordar que al nostre professor Iban no li agrade que xarrem en classe. 




Com que hi havien nous companys en classe la següent activitat va estar destinada a que ens soltarem un poc més els uns amb els altres i ens coneguerem tots un poc més. L'activitat s'anomenava:


El bateig de babel

Està activitat tenia com objectiu que recordarem el nom dels nostres companys i el seu hobby favorit.
Primer ens col·locavem de peu formant un rogle i la primera persona, fent mímica, actuava el seu hobby totalment en silenci. Cuan acabava tothom tenia que dir en veu alta el nom d'eixa persona per a seguidament fer la mateixa acció que havia fet i després la persona que estava a la esquerra de la primera era la que continuava, així fins que ho havien fet tots.

Opinió:

El exercici ha estat molt divertit, ens ajude a vore si tenim coses en comú amb els nostres companys i deixem de estar sentats en class, cosa que s'agradeix molt, i és un altra manera de que ens coneguem tots.






La classe ha acabat amb Iban explicant-nos totes les coses que volia fer amb nosaltres aquest curs, que en la meva opinió n'en són moltes, però encara així les intentarem fer totes.





Comentaris