14092018

14092018

Projecte: Compañía Discogràfica

Avui, divendres 14 de setembre, el nostre professor ens a comunicat el gran projecte que vol fer amb la nostra classe durant aquest any escolar. El projecte consisteix en transformar la nostra classe en una compañía discogràfica i que dins d'ella tots tinguem un rol, com per exemple: compositor, director, técnic de so, etc. 

Els objectius d'aquest projecte són dependre a composar cançons i escriure lletres, per a al final de curs tenir-les gravades i juntar-les en un disc del que nosaltres també ens encarregarem de fer-li la portada (Inclús si ens dona temps podriem, fins i tot, fer un videoclip d'alguna cançó)

Aquest projecte em pareix molt ambiciós, però a la vegada tinc moltes ganes de treballar en ell i fer lo millor que puga per a que ens quede genial a tota la classe i disfrutem al màxim. A més a més, crec que aquest projecte ens ajudara a treballar en equip, a organitzar-nos (ja que hi ha moltes coses a fer) i a dependre sobre coses molt variades tals com la composició d'una cançó o com utilitzar molts programes online.

Nom de la nostra compañía:

Tots en la nostra classe ens vam inventar un nom per a la discogràfica (la meua proposició era "entre classes"). Vam apuntar tots els noms en la pissarra i després vam tancar els ulls mentre el nostre professor deia un per un els noms i si ens agradava algún alçavem la mà. Al final el nom que més va agradar, i per lo tant el escollit, va ser "La Cadena", amb el significat de ser nosaltres els eslabons de la cadena i que tenim que treballar junts per a que no se trenque (cortesia de Martí García).

Que esperem del curs?

Al mateix temps que anavem oferint el nostre nom també vam dir lo que esperavem del curs. Jo personalment espera dependre moltes pàgines web útils i també a composar una cançó. Encara que, per suposat, lo imprescindible aquest curs es passar-lo bé i aprofitar les classes.




Per ara, el que tenim que anar pensant per a les próximes classes són:
  1. Un logotip per a la discogràfica
  2. Un eslogan per a la discogràfica

















Comentaris